E sili atu le malosi ole compressors ea centrifugal?

E sili atu le malosi ole compressors ea centrifugal?
Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o pisinisi a loʻu atunuʻu, o pisinisi lava latou e le gata o loʻo feagai ma tauvaga mataʻutia i le maketi, ae faʻapea foʻi le tuʻuina atu o manaʻoga mamafa i luga o latou lava gaosiga ma tau faʻagaioiga.“Throttling” o lona uiga “tatala”.Centrifugal ea compressors (lea e taʻua mulimuli ane o centrifugal ea compressors) I le avea ai o se mea lautele-faamoemoega ea compressors meafaigaluega, ua faateleina le fiafia o tagata e faaaogāina ona o lona suauu-saoloto compressors ea ma maualuga faagaoioia lelei.

4
Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻaoga e naʻo le malamalama faʻapitoa o le "centrifuges e matua faʻasaoina le malosi".Latou te iloa o centrifuges e sili atu le faʻasaoina o le malosi nai lo isi fomu faʻapipiʻi e pei o compressors sikulima e leai se suauʻu, ae latou te le mafaufau faʻapitoa i lenei mea mai le oloa lava ia i le faʻaaogaina moni.fesili.
O le mea lea, o le a matou faʻamatala faʻapuupuu le aʻafiaga o nei mea e fa i luga o le "pe o se centrifuge e faʻasaoina le malosi" mai faʻaaliga e fa: faʻatusatusaga masani faʻaoga faʻapipiʻi fomu, eseesega i ituaiga centrifuge i luga o le maketi, mamanu o nofoaga centrifuge ea compressor, ma aso uma. tausiga.
1. Fa'atusatusaga o ituaiga fa'apipi'i eseese
I le maketi o le ea faʻapipiʻi e leai se suauʻu, e lua vaega autu: masini sikuli ma centrifuges.
1) Su'esu'ega mai le va'aiga o le fa'avae o le fa'apipi'iina o le ea
Po o le a lava le mea e pei o le faʻailoga faʻailoga o le rotor ma le fua faʻatatau o le mamafa i totonu o ituaiga taʻitasi, o le kilia o le rotor o se mea taua e aʻafia ai le lelei.O le maualuga o le fua o le rotor diameter i le kilia, o le maualuga o le faʻamalosi faʻamalosi.E faʻapea foʻi, o le centrifuge impeller diameter ma O le tele o le va o le va i le va o le impeller ma le volute, o le maualuga lea o le faʻaogaina o le faʻamalosi.
3) Fa'atusatusaga lelei atoatoa i le va o a'oa'oga ma fa'atinoga
O se faʻatusatusaga faigofie o le faʻaogaina o masini e le mafai ona faʻaalia iʻuga o le faʻaaogaina moni.Mai le va'aiga o le fa'aoga moni, 80% o tagata fa'aoga o lo'o i ai suiga i le fa'aaogaina moni o kesi.Vaʻai Laulau 4 mo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o manaʻoga kasa masani, ae o le faʻaogaina o le saogalemu o le centrifuge e naʻo le 70% ~ 100%.Pe a sili atu le faʻaogaina o le ea i le fetuutuunaiga, o le a tupu tele le faʻafefe.O le fa'aosoina o se fa'ama'imau o le malosi, ma o le fa'aogaina atoa o lenei centrifuge o le a le maualuga.

4
Afai e malamalama atoatoa le tagata faʻaoga i le fesuiaiga o lana lava kesi, o le tuʻufaʻatasia o masini sikulima e tele, aemaise lava le fofo o le N + 1, o lona uiga, N faʻamaufaʻailoga faʻasolosolo + 1 faʻaliliu taimi, e mafai ona gaosia le tele o kesi pe a manaʻomia, ma e mafai ona fetuutuunai le voluma o le kesi i le taimi moni le sikulima felafolafoa'i fesuia'i.E maualuga atu le lelei atoatoa nai lo le centrifuge.
O le mea lea, o le vaega pito i lalo ole centrifuge e le faʻasaoina le malosi.E le mafai ona tatou mafaufau i le fesuisuiai o le faʻaaogaina o kesi mai le vaʻaiga o meafaigaluega.Afai e te manaʻo e faʻaaoga se centrifuge 50 ~ 70m³ / min, e tatau ona e faʻamautinoa o le fesuiaiga o le faʻaaogaina o le kesi o loʻo i totonu ole 15 ~ 21m³ / min.laina, o lona uiga, taumafai e faʻamautinoa e le faʻafefe le centrifuge.Afai e va'ai mai le tagata fa'aoga e sili atu i le 21m³/min le fa'aogaina o lona kesi, o le fofo o le masini sikulima o le a sili atu le fa'asaoina o le malosi.
2. Fa'atonuga eseese o centrifuges
O le maketi centrifuge e tele lava ina nofoia e le tele o ituaiga faavaomalo tetele, e pei o Atlas Copco o Suetena, IHI-Sullair o Iapani, Ingersoll Rand o le Iunaite Setete, ma isi. E tusa ai ma le malamalama o le tusitala, o ituaiga taitasi e na o le gaosia o le vaega o le impeller o le. centrifuge ma tekinolosi autu., isi vaega faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga faʻatauga faʻatau oloa i le lalolagi atoa.O le mea lea, o le lelei o vaega e iai foi se aafiaga taua i le lelei o le masini atoa.
1) High-voltage afi e ave ai le ulu centrifuge
O le faʻaogaina o le afi e iai se aafiaga tele i le faʻaogaina atoa o le centrifuge, ma o loʻo faʻatulagaina afi ma faʻaoga eseese.
I le GB 30254-2013 "Tagata Malosiaga Malosiaga ma Malosiaga Faʻaleleia Laasaga o High-Voltage Three-Phase Cage Asynchronous Motors" faʻasalalau e le National Standards Committee, o taʻitasi afi taʻitasi e vaevaeina i auiliiliga.O afi e iai le malosi e sili atu pe tutusa ma le Laasaga 2 o loʻo faʻamatalaina o afi e teu ai le malosi., Ou te talitonu o le faʻaauau pea o le faʻaleleia ma le faʻalauiloaina o lenei tulaga, o le a faʻaaogaina le afi e fai ma faʻataʻitaʻiga taua mo le faʻamasinoina pe o le centrifuge e faʻasaoina le malosi.
2) Feso'ota'iga fa'a-feso'ota'iga ma fa'a'ave'au
O le centrifuge impeller o loʻo faʻauluina e le faʻateleina o le saoasaoa o mea.O le mea lea, o mea taua e pei o le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga, le faʻaogaina o le faʻaogaina o le maualuga ma le maualalo o le faʻaogaina o masini, ma le foliga o le bearings o le a atili aʻafia ai le lelei o le centrifuge.Ae ui i lea, o le mamanu mamanu o nei vaega ua uma ona o faʻamatalaga agatapuia a kamupani taʻitasi e leʻo faʻaalia i tagata lautele, o le mea lea, e mafai ona tatou faia naʻo ni faʻamasinoga faigofie mai le faʻaogaina moni.
a.Feso'ota'iga: Mai le va'aiga o le fa'agaioiga umi, o le fa'aogaina o le fa'apipi'i fa'amago e sili atu le maualuga nai lo le fa'aogaina o mea fa'apipi'i, ma e vave fa'aitiitia le fa'aogaina o mea fa'apipi'i.
e.Faiga fa'aola-fa'ateleina le masini: Afai e fa'aitiitia le lelei o felauaiga, o le a maualuga le pisa ma le vibration o le masini.O le tau o le vibration o le impeller o le a faʻateleina i se taimi puupuu, ma o le a faʻaitiitia le lelei o le felauaiga.
i.Bearings: E faʻaaogaina le tele o fasi paʻu faʻafefe, lea e mafai ona puipuia lelei ai le saosaoa maualuga e ave ai le impeller ma faʻamautu le suauʻu suauʻu, ma o le a le mafua ai ona ofuina le togavao pe a amata ma taofi le masini.
3) Faiga malulu
O le impeller o laʻasaga taʻitasi o le centrifuge e manaʻomia ona faʻamafanafana pe a maeʻa faʻamalosi aʻo leʻi ulufale i le isi laasaga mo le faʻamalosi.
a.Malili: O le mamanu o le mea malulu e tatau ona mafaufau atoatoa i le aafiaga o le vevela o le ea i totonu ma le malulu o le vai ile aafiaga malulu i vaitau eseese.
e.Pa'u mamafa: A ui atu le kesi i totonu o le mea malulu, e tatau ona fa'aitiitia le pa'u o le kesi.
i.Fua o le vai condensate: O le tele o le vai condensate e to'a i le faagasologa o le malulu, o le tele foi lea o le vaega o galuega e faia e le isi-laasaga impeller i luga o le kesi.
Ole maualuga ole leo ole fa'apipi'iina lelei
o.Fa'amama le vai fa'afefete: fa'amama vave le vai fa'afefe mai le mea fa'aalili e aunoa ma le fa'atupuina o le tafe o le ea fa'amalosi.
O le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafana e iai se aafiaga tele i le lelei o le masini atoa, ma e faʻataʻitaʻiina ai foi le malosi faʻapitoa o gaosiga taʻitasi centrifuge.
4) O isi mea e a'afia ai le fa'aogaina o le centrifuge
a.Le foliga o le valve fetuutuunaiga o le ea: o le vane vane valve e mafai ona muai sui le kesi i le taimi o fetuunaiga, faʻaitiitia le faʻasaʻo o le impeller tulaga muamua, ma faʻaitiitia le fua o le mamafa o le impeller tulaga muamua, o lea. faʻaleleia le lelei o le centrifuge.
e.Pipa va'ava'a: O le fa'ata'ita'iga fa'atusa o le faiga o paipa va'ava'a e mafai ona fa'aitiitia lelei ai le gau o le mamafa i le fa'agasologa o le fa'amalosi.
i.Fetuuna'iga va'aiga: O le tele o fetu'utu'uga lautele o lona uiga e itiiti le lamatiaga o le fa'amalo ma o se fa'ailoga taua fo'i mo le su'esu'eina pe iai le malosi o le centrifuge e fa'asaoina ai le malosi.
o.Faʻapipiʻi pito i totonu: O le vevela vevela o laʻasaga taʻitasi o le faʻamalosi o le centrifuge e 90 ~ 110 ° C.O le lelei faʻapipiʻiina o le vevela i totonu o se faʻamaoniga foi mo le umi ma le lelei o le gaioiga.
3. Ea compressor nofoaga mamanu tulaga
O le mamanu faiga o nofoaga compressor ea centrifugal o loʻo i ai pea i se tulaga lautele, e masani ona atagia i:
1) O le gaosiga o kesi e le fetaui ma le mana'oga
Ole tele o kesi ose nofoaga fa'apipi'i ea ole a fa'atatau ile la'asaga o le fa'ata'atia e ala ile faitauina o vaega ole fa'aaogāina o le kesi ma fa'ateleina ile fa'aoga tutusa.O loʻo lava le faʻasalaga, ae o le faʻatau moni e tatau ona ausia le maualuga ma sili ona le lelei tulaga faigaluega.I le faʻaopoopoga i mea taua o le filifilia o le centrifuge, mai iʻuga moni, o le faʻaaogaina o le kesi e tele lava ina itiiti ifo nai lo le gaosiga o le kesi o le compressor faʻatau.Faʻatasi ma le fesuisuiai o le faʻaaogaina o le kesi moni ma le eseesega i le fetuunaiga o gafatia o ituaiga eseese o centrifuges, o le centrifuge o le a faʻafefe i taimi taʻitasi.
2) E le fetaui le mamafa o le manava ma le mamafa o le ea
Ole tele ole centrifuge ea compressor stations e na'o le 1 po'o le 2 o feso'ota'iga paipa, ma e filifilia centrifuges e fa'atatau i le ausia o le pito maualuga o le mamafa.Ae ui i lea, o le mea moni, o le pito sili ona maualuga o le mamafa e faʻatatau mo se vaega itiiti o le manaʻoga o le kesi, pe sili atu le manaʻomia o le kesi maualalo.I le taimi lea, e tatau ona faʻaitiitia le mamafa e ala i le faʻaitiitia o le faʻaititia o le valve.E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamaonia, o taimi uma lava e faʻaitiitia ai le mamafa o le centrifuge i le 1 barg, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi e mafai ona faʻaititia e 8%.
3) Le aʻafiaga o le mamafa o le le fetaui i luga o le masini
O se centrifuge e sili atu ona lelei pe a fa'agaoioi i le nofoaga mamanu.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se masini ua mamanuina ma le faʻaaogaina o le mamafa o le 8barg ma o le mamafa o le faʻaaogaina o le 5.5barg, e tatau ona tuʻuina atu le faʻaaogaina o le mana o le 6.5barg.
4) Le lava pulega o nofoaga compressor ea
E talitonu le au fa'aoga, afai lava e mautu le kesi e fa'amautinoa ai le gaosiga, o isi mea uma e mafai ona tu'u'ese muamua.O mataupu ua taʻua i luga, poʻo vaega e teu ai le malosi, o le a le amanaiaina.Ma, o le faʻaaogaina o le malosi moni o loʻo faʻaaogaina o le a sili atu le maualuga nai lo le tulaga lelei, ma o lenei tulaga lelei na mafai ona ausia e ala i faʻatusatusaga sili atu ona auiliili i le amataga, faʻataʻitaʻiga o fesuiaiga moni o le kesi, sili atu auiliiliga le voluma gas ma vaega mamafa, ma sili atu sa'o filifiliga ma fetaui.
4. Le a'afiaga o le tausiga i aso ta'itasi ile lelei
O le tausiga masani e iai fo'i se sao taua pe mafai ona fa'atino lelei le centrifuge.I le faaopoopo atu i le faamama masani e tolu ma le tasi suauu mo masini masini, ma le suia o faamaufaailoga tino valve, centrifuges e tatau foi ona gauai atu i vaega nei:
1) Pefu ninii i le ea
A mae'a ona fa'amama le kesi e le fa'amama i totonu o le ea, o le a alu pea le pefu lelei.A maeʻa se taimi umi, o le a tuʻuina i luga o le impeller, diffuser, ma faʻamaʻaʻa, e aʻafia ai le maualuga o le ea ma faʻapea le lelei o le masini atoa.
2) Uiga kasa i le taimi o le faʻamalosi
I le faagasologa o le faʻamalosi, o le kesi o loʻo i se tulaga o le supersaturation, maualuga le vevela ma le maualuga o le susu.O le vai vai i totonu o le ea compressed o le a tuʻufaʻatasia ma le kasa acidic i le ea, e mafua ai le pala i totonu o le puipui o le kesi, impeller, diffuser, ma isi, e aʻafia ai le maualuga o le ea ma faʻaitiitia ai le lelei..
3) Tulaga lelei ole vai malulu
O ese'esega i le carbonate ma'a'a ma le aofa'i o mea fa'agata fa'agata i le vai malulu e o'o atu ai i le fa'afefe ma le fa'afefe i le itu vai o le mea e fa'amalieina, e a'afia ai le lelei o le fesuiaiga o le vevela ma fa'apea ona a'afia ai le fa'aogaina lelei o le masini atoa.
Centrifuges i le taimi nei o le ituaiga sili ona lelei o le ea compressor i luga o le maketi.I le faʻaaogaina moni, ina ia mafai moni ona "faia mea uma ma fiafia i ona aafiaga", e le gata e manaʻomia e le au gaosi centrifuge le faʻaauau pea ona atiaʻe oloa sili atu ona lelei;i le taimi lava e tasi, saʻo E taua tele foi le faia o se fuafuaga filifilia e latalata i le manaoga moni o le kesi ma ausia "le tele o le kesi e faʻaaogaina e gaosia ai le tele o kesi, ma le maualuga o le mamafa e faʻaaogaina e maua ai le maualuga o le mamafa" .E le gata i lea, o le faʻamalosia o le tausiga o centrifuges o se faʻamautinoaga faʻatuatuaina mo le tumau tumau ma le lelei o le faʻaogaina o centrifuges.
Aʻo faʻaaogaina centrifuges sili atu ma sili atu ona lautele, matou te faʻamoemoe o le a le gata ina iloa e le tele o tagata faʻaoga "centrifuges e matua faʻasaoina le malosi", ae mafai foi ona ausia sini faʻaolaina malosi mai le vaaiga o le mamanu, faʻagaioiga ma le tausiga. o le faiga atoa, ma fa'aleleia atili le lelei o le kamupani.Fa'atauva, fai sau lava sao i le fa'aitiitia o le fa'aosoina o le kaponi ma fa'atumauina se lalolagi lanu meamata!

Faʻamatalaga: O lenei tusiga e toe gaosia mai le Initaneti.O mea o lo'o i totonu o le tusiga e mo na'o le a'oa'oina ma feso'ota'iga.O le Air Compressor Network e tumau pea le le mautonu e tusa ai ma manatu i totonu o le tusiga.O le puletaofia o le tusiga e a le tusitala muamua ma le tulaga.Afai ei ai se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tape.

Sekia!Fa'asoa i:

Fa'afeso'ota'i lau fofo compressor

Faatasi ai ma a tatou oloa faʻapolofesa, faʻamalosia le malosi ma faʻalagolago i fofo faʻapipiʻi ea, fesoʻotaʻiga tufatufaina atoatoa ma auaunaga faʻaopoopo tau umi, ua tatou manumalo i le faʻatuatuaina ma le faʻamalieina mai le tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O matou Su'esu'ega Tulaga
+8615170269881

Tuuina atu lau Talosaga