Aotelega o le malamalama fa'aletonu rotor compressor compressor

Aotelega o le malamalama fa'aletonu rotor compressor compressor
1. Vaega Rotor

O le vaega o le rotor e aofia ai se rotor malosi (male rotor), o se rotor faʻamalosi (rotor fafine), faʻauluuluga autu, faʻaulu faʻamalosi, faʻalava o le gland, paleni piston, paleni piston lima ma isi vaega.
2. Fa'ailoga fa'aletonu lautele o yin ma yang rotors

1. La'ei fa'ainisinia masani ma le matua

1.1 La'ei le lautele pito i fafo o le rotor's yin ma yang gear channel;

1.2 La'ei masani o le rotor cylinder.

2. Fa'aleagaina masini fa'atagata

2.1 Manu'ese i luga o le lautele pito i fafo o le yin ma yang rotor nifo;

2.2 Manuia i luga o le rotor cylinder;

2.3 O le itu o le rotor intake ma fa'au'u fa'au'u fa'au'u fa'au'u ua masasi;

2.4 O le ofuina o le fa'aogaina ma le fa'a'au'au fa'au'u fa'au'u ma le fa'aogaina o le li'o totonu o le fa'alava fa'au'u;

2.5 Fa'aofuina le lautele o le 'au i le tulaga o le rotor;

2.6 O pito pito o le yin ma yang rotors ua faaletonu.

3. Vaega lautele ua momomo pe pipii

3.1 Manu'ese ma pipii (fa'aofiofi) i le va o le rotors Yin ma Yang;

3.2 I le va o le lautele pito i fafo o le rotor ma le puipui i totonu o le tino;

3.3 I le va o le fa'a'au'au pito pito o le rotor ma le nofoa fa'avevela;

3.4 I le va o le tusi talaaga i le pito suction o le rotor ma le pu o le tino;

3.5 I le va o le tusi talaaga i le pito faʻagogo o le rotor ma le pu o le nofoa faʻafefe.
3. Mafuaaga o le toilalo

4

1. O le elemene faamama ea e le suia i le taimi, e mafua ai le le lelei o le faʻaogaina o le ea ma le ogaoga o le ofuina o le rotor;o le faʻafefiloi faʻafefiloi o le suauu lubricating o ituaiga eseese o le a masani ona taʻitaʻia ai le faʻafesoʻotaʻi ma le ofuina o le rotor;

2. O le ituaiga o suauu compressor o loʻo faʻaaogaina e le faʻamaonia pe e le suia i le taimi e manaʻomia ai.O mea leaga i totonu o le suauu e sili atu i le tulaga masani, e mafua ai le maosi i luga o le rotor ma le cylinder;

3. O le vevela vevela e maualalo tele i le taimi o le taotoga, e mafua ai le maualuga o le susu i le suauu ma le kesi.O le gaioiga umi o le a mafua ai ona faʻafefe le suauʻu, e mafua ai le faʻagaioia umi ma le faʻaogaina o le pito i totonu ma le faʻaumatiaga o le a le mafai ona faʻafefe lelei i le taimi o le televave ma le mamafa o le avega.O le fa'aleagaina o le vevela o le a mafua ai ona manoa le rotor, fa'aleagaina ma mau;

4. Deformation o le rotor drive pito ulu ulu ona o le kilia mai le kilia o le ta'avale so'o so'oga po'o le toilalo o le so'oga ki ki;

5. Faʻaleagaina faʻaleagaina e mafua mai i le lelei o le tauaveina.O fa'aletonu o lo'o ta'ua i luga o le ea compressors e masani lava ona mafua mai i tagata.I galuega faʻaleleia i aso taʻitasi, pe afai e mulimulitaʻia ma le faʻaeteete taualumaga ma le tausiga, o faʻaletonu o loʻo i luga e mafai ona 'alofia atoatoa.

I se faapuupuuga, o le suction ma le exhaust pito api talaaga o le sikulima compressor rotor o loo lagolagoina e le bearings i luga o le compressor tino ma le aluese nofoa tauaveina faasologa.Afai o le coaxiality o le compressor body, nofoa faʻafefe, ma le rotor e mafua ona o le gaosiga faʻainisinia poʻo le faʻapotopotoga, Afai e le ausia manaʻoga mamanu, o le a faigofie ona taʻitaʻia i le va o le rotors, le rotor ma le tino, le rotor ma isi. vaega, po'o le rotor ua mau.E masani lava, o le coaxiality manaʻomia i le va o le pu ma le rotor compression potu o loʻo i totonu ole 0.01 ~ 0.02mm.
O le kiliaina i le va o vaega i totonu o le potu faʻapipiʻi o le sikulima compressor e masani ona fuaina i le uaea poʻo le mm.O vaega i totonu o le potu faʻamalosi e fetaui lelei.Afai e laʻititi tele le tau faʻamaonia fuafuaina, faʻatasi ma le mea sese i le gaosiga o gaosiga, o le a faigofie ona faʻaleagaina le rotor.Manuia pe pipii.O le va i le va o le rotor ma le tino e masani lava e uiga i le 0.1mm, ma o le va i le va o le pito pito mata o le rotor ma le nofoa faʻafefe o le 0.05 ~ 0.1mm.

I le taimi o le disassembly faagasologa o le compressor, ona o le tauaveina ma le rotor shaft e fetaui lelei, afai o le disassembly malosi tele tele, o le a mafua ai le deformation o vaega ma le coaxiality o vaega latou lava o le a faaitiitia.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le compressor, e tatau ona siaki le aofaʻi o le coaxiality o le faʻapotopotoga.Afai o le coaxiality e le o le faapalepale, o le a mafua ai le maosi i le va o vaega poʻo le rotor o le a mau.

4. Tulaga lamatia ma le mauaina o le faaleagaina o rotor

5

I le taimi masani o le faʻaogaina o le ea compressor, afai e le masani ai le leo, faʻateleina le vibration, umi umi vevela vevela, poʻo le mamafa o loʻo iai nei, e tatau ona tapunia mo le suʻesuʻeina faʻaeteete.E tatau ona e taulaʻi i le siakiina pe ua faʻaleagaina le ea compressor bearings ma pe o le pito o le rotor shaft ua faʻaleagaina.Afai e mafai ona iloa le faʻaleagaina o le pito o le rotor i le taimi ma tapuni loa le masini, o le a le mafua ai ona vevela ma pipii le uila, ma o le a le afaina ai vaega tetele masini.Afai o le faʻaleagaina o le rotor end bearing e le maua i le taimi ma o le ea compressor o loʻo faʻagaioia mo se taimi umi, feteʻenaʻiga ma faʻaseʻe i le va o le totonugalemu o le faʻamau ma le tulaga faʻapipiʻiina o le rotor o le a masani ona tupu.I tulaga ogaoga, o le tulaga o le rotor o le a avea ma lanumoana, talatala ma manifinifi, pe o le a aliali mai le pito o le rotor.O le li'o totonu o le fa'alava o le ufiufi o lo'o pipii, ma mafua ai ona feliuliua'i le li'o pito i fafo o le fa'alava, ma fa'atupu ai le fa'ateleina po'o fafo o le lapotopoto le pu o le fa'amau.E mafai foʻi ona tupu o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina e mafua ai ona faʻaleagaina le rotor i lalo o le gaioiga o le malosi maualuga, faʻaumatia le rotor coaxiality.
O le asiasiga o yin ma yang rotors e masani lava ona faʻalagolago i le ofuina ma le maosi o le rotor.E le tatau ona la'ititi ifo i le 0.5mm-0.7mm le la'ei fa'aigoa.E le tatau ona sili atu i le 25mm2 le vaega maoa'e, o le loloto e le tatau ona sili atu nai lo le 1.5mm, ma le le-axiality o le pito o le rotor e le tatau ona sili atu nai lo le 0.010mm.
Punavai: Initaneti
Faʻamatalaga: O lenei tusiga e toe gaosia mai le Initaneti.O mea o lo'o i totonu o le tusiga e mo na'o le a'oa'oina ma feso'ota'iga.O le Air Compressor Network e tumau pea le le mautonu e tusa ai ma manatu i totonu o le tusiga.O le puletaofia o le tusiga e a le tusitala muamua ma le tulaga.Afai ei ai se soliga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou e tape.

Sekia!Fa'asoa i:

Fa'afeso'ota'i lau fofo compressor

Faatasi ai ma a tatou oloa faʻapolofesa, faʻamalosia le malosi ma faʻalagolago i fofo faʻapipiʻi ea, fesoʻotaʻiga tufatufaina atoatoa ma auaunaga faʻaopoopo tau umi, ua tatou manumalo i le faʻatuatuaina ma le faʻamalieina mai le tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O matou Su'esu'ega Tulaga
+8615170269881

Tuuina atu lau Talosaga