O le puipuiga i le tausiga o sikuli ea compressors ua iu ina malamalama!

O le puipuiga i le tausiga o sikuli ea compressors ua iu ina malamalama!

4

Lapataiga i le tausiga o fa'avili ea sikuila.
1. Fa'amatala le auala e fa'aleleia ai le fa'avili ea compressor rotor

 

I le taimi o le toe faʻaleleia o le compressor air compressor, e le maalofia le maua o faʻafitauli e pei o le ofuina ma le pala o le rotor.I se tulaga masani, e tusa lava pe faʻaaogaina le ulu masaga-screw mo le sili atu ma le sefulu tausaga (pe a faʻaaogaina masani), e le o manino le ofuina o le rotor, o lona uiga, o le pa'ū lelei o le a le tele. matagofie.

 

I le taimi nei, e naʻo le faʻapipiʻiina o le rotor teisi mo le asiasiga ma le tausiga o le rotor;faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻalavelave malosi e le mafai ona tupu i le taimi o le faʻamavaeina ma le faʻapipiʻiina o le rotor, ma e tatau ona tuʻu faʻalava ma faʻamautu le rotor faʻaumatia.

 

Afai o le sikulima rotor ua matua ofuina, o lona uiga, e le mafai e le tagata faʻaogaina le faʻaogaina o le kesi le manaʻomia o le kesi, e tatau ona toe faʻaleleia.E mafai ona fai le toe fa'aleleia e ala i le su'iina ma fa'avili masini masini.

 

Ae talu ai ona o le tele o au'aunaga e le tu'uina atu nei auaunaga, e faigata ona fa'amae'aina.Ioe, e mafai foi ona toe faʻaleleia e le lima pe a uma le faʻafefe, lea e manaʻomia ai le iloa o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le sikulima.

 

O loʻo faʻatulagaina se module mo le toe faʻaleleia o tusi, ma o se seti o meafaigaluega faʻapitoa ua mamanuina e faʻamaeʻa ai le galuega toe faaleleia.

 

 

2. O le a le mea e tatau ona gauai atu i ai aʻo leʻi maeʻa le tausiga o le sikuila ea compressor?

 

1. Aʻo leʻi faʻaleleia, taofi le faʻaogaina o le iunite, tapuni le alavai faʻafefe, vavae le eletise o le iunite ma tuʻu i luga se faʻailoga lapatai, ma faʻamalo le mamafa o totonu o le iunite (o faʻamau uma o loʻo faʻaalia le "0″) aʻo leʻi amataina galuega tausi.Pe a faʻamavae vaega vevela maualuga, e tatau ona faʻamafanafana le vevela i le vevela aʻo leʻi faʻaauau.

 

2. Toe faaleleia le ea compressor ma meafaigaluega sa'o.

 

3. E fautuaina e faʻaaoga le suauʻu faʻapitoa mo compressors ea siku, ma e le faʻatagaina e faʻafefiloi suauu lubricating o ituaiga eseese pe a uma le tausiga.

 

4. O uluai vaega faʻaalu o le ea compressor e faʻapitoa ma gaosia.E fautuaina le faʻaogaina o vaega faʻapitoa faʻapitoa e faʻamautinoa ai le faʻamaoni ma le saogalemu o le compressor ea.

 

5. A aunoa ma le faʻatagaga a le kamupanī, aua le faia ni suiga pe faʻaopoopo soʻo se masini i le compressor e aʻafia ai le saogalemu ma le faʻamaoni.

 

6. Faʻamaonia ua toe faʻapipiʻi masini saogalemu uma pe a uma le tausiga ma aʻo leʻi amataina.A maeʻa le amataga poʻo le suʻesuʻeina o le eletise, aʻo leʻi amataina le compressor, e tatau ona faʻamaonia muamua pe o ogatasi le taʻavale o le afi ma le faʻatonuga, ma ua aveese meafaigaluega mai le compressor.Savali.

8 (2)

3. O le a le mea o lo'o i ai i le toe fa'aleleia la'ititi o le fa'avili ea sikulima?

 

E na o se eseesega lautele i le va o le toe faaleleia laiti, faaleleia feololo ma le tele o le toe faaleleia o le ea compressors, ma e leai se tuaoi atoatoa, ma o tulaga patino o iunite tagata faaaoga taitasi e eseese foi, o lea e eseese vaega.

 

O mea o loʻo i totonu o faʻaleleia laiti lautele o le faʻaumatiaina o faaletonu taʻitasi o le compressor ma sui vaega taʻitasi, e aofia ai:

 

1. Siaki le carbon deposition o le rotor i le faitotoa;

 

2. Siaki le intake valve servo cylinder diaphragm;

 

3. Siaki ma fa'amau fa'amau fa'amau o vaega ta'itasi;

 

4. Faamama le faamama o le ea;

 

5. Aveese le compressor ea ma paipa leakage ma le leakage suauu;

 

6. Fa'amama le mea fa'aalili ma sui le alavai fa'aletonu;

 

7. Siaki le valve saogalemu ma le fua o le mamafa, ma isi.

 

 

4. O le a le mea o loʻo aofia ai i le faʻaleleia o le faʻaogaina o le compressor ea sikulima?

 

Ole tausiga masani e masani ona faia ile tasi ile 3000-6000 itula.

 

I le faaopoopo atu i le faia o galuega uma o le toe faaleleia laiti, e manaʻomia foʻi e le toe faʻaleleia o feololo le faʻamavaeina, toe faʻaleleia ma suia nisi o vaega, e pei o le faʻamavaeina o le suauʻu ma le kesi paelo, sui o le suauʻu elemene elemene, suauu ma kesi separator elemene, ma siaki le ofuina o. le rotor.

 

Disassemble, asiasia ma fetuutuunai le valve pulea vevela (vevela pulea valve) ma le mamafa o le tausiga valve (vaivai pito maualalo) e toe faʻafoʻi le masini i le gaioiga masani.

 

 

5. Fa'amatala fa'apuupuu mafua'aga ma le mana'omia o le toe fa'afouga fa'avaitaimi o le afi autu o le sikulima ea compressor.

 

O le afi autu o le compressor ea o le vaega autu o le compressor ea.Ua leva ona i ai i le saoasaoa maualuga.Talu ai o vaega ma bearings o loʻo i ai lo latou ola tautua tutusa, e tatau ona toe faʻaleleia pe a maeʻa se vaitaimi poʻo tausaga o faʻagaioiga.I se tulaga lautele, e manaʻomia le galuega Faʻaleleia autu mo mea nei:

 

1. Fetuunaiga gap

 

1. O le va o le radial i le va o tane ma fafine rotors o le afi autu e faateleina.O le taunuuga tuusa'o o le compressor lea e tafe (ie, back leak) faʻateleina i le taimi o le faʻamalosi, ma faʻaititia le tele o le ea faʻamalosi e alu ese mai le masini.I le tulaga o le lelei, o le faʻamalosi faʻamalosi o le compressor ua faʻaititia.

 

2. O le faʻateleina o le va i le va o le tane ma le fafine rotors, o le pito i tua o le pito i tua ma le faʻapipiʻiina o le a aʻafia ai le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻamalosi lelei o le compressor.I le taimi lava e tasi, o le ai ai se aafiaga tele i le olaga tautua o tane ma fafine rotors.Fetuuna'i le va o le rotor mo le toe fa'aleleia e aloese ai mai le rotor ma O lo'o maosi pe masi le pusa.

 

3. E mafai ona i ai se feteʻenaʻiga malosi i le va o faʻailoga o le afi autu ma le va o le sikulima ma le fale o le afi autu, ma o le afi o le a i ai i se tulaga galue mamafa, lea o le a matua lamatia ai le saogalemu o le gaioiga o le afi.Afai e tali atu ma le le mautonu pe le manuia le masini e puipuia ai le eletise o le iunite compressor ea, e ono mafua ai foi ona mu le afi.

 

2. La'ei togafitiga

 

E pei ona tatou iloa uma, afai lava o loʻo galue le masini, o loʻo i ai le masaesae.I lalo o tulaga masani, ona o le lubrication o le lubricating fluid, o le a faʻaitiitia tele le ofuina, ae o le faʻavavevave maualuga o le taimi umi o le a faasolosolo malie ona faʻatupuina le ofuina.Screw ea compressors e masani ona faʻaaogaina faʻaulufale mai bearings, ma o latou ola tautua e faʻatapulaʻaina i le 30000h.E tusa ai ma le afi autu o le compressor ea, i le faaopoopo atu i bearings, o loo i ai foi ofu i luga o le faamaufaailoga, gearboxes, ma isi. ofu ma faaleagaina vaega.

 

3. Fa'amama Fa'aumu

 

O vaega i totonu o le ea compressor host o loʻo i totonu o se vevela maualuga, maualuga maualuga le siʻosiʻomaga mo se taimi umi, faʻatasi ai ma le televave o gaioiga, ma o le ai ai le pefu ma le faʻaleagaina i le ea ambient.A mae'a ona fa'aulu i totonu o le masini nei mea mautu lelei, o le a fa'aputuina i lea aso ma lea aso fa'atasi ai ma fa'aputuga kaponi o le suau'u lubricating.Afai e avea ma poloka malo tele, e ono mafua ai ona pipii le tagata talimalo.

 

4. Fa'ateleina tau

 

O le tau iinei e faasino i le tau o le tausiga ma le tau o le eletise.Ona o le umi o le faagaoioiga o le afi autu o le ea compressor e aunoa ma le toe faaleleia, o le ofuina ma loimata o vaega e faateleina, ma o nisi o le faaleagaina o loo tumau pea i totonu o le lua o le afi autu, lea o le a faapuupuuina le ola o le vai lubricating.E matua fa'apu'upu'u le taimi, e mafua ai le fa'atuputeleina o tau o le tausiga.

 

I le tulaga o le tau o le eletise, ona o le faateleina o le feteʻenaʻiga ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le faʻamalosi, o le a mautinoa le siʻitia o le tau o le eletise.E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le maualuga o le ea ma le lelei o le ea faʻapipiʻiina e mafua mai i le afi autu o le ea compressor o le a faʻateleina ai foi le tau o le gaosiga.

 

I le aotelega: o le galuega masani o le toe faʻaleleia o le afi e le gata o le manaʻoga autu mo le tausiga o meafaigaluega, ae o loʻo i ai ni lamatiaga ogaoga o le saogalemu i le faʻaaogaina tuai.I le taimi lava e tasi, o le a aumaia ai le tuʻufaʻatasia tuusaʻo ma le le tuusaʻo tupe gau i le gaosiga.

 

O le mea lea, e le gata ina tatau ae tatau foi ona toe faʻaleleia le afi autu o le compressor ea i le taimi ma e tusa ai ma le tulaga masani.

D37A0026

6. O le a le mea e aofia ai i le toe faʻaleleia o le faʻapipiʻiina o le ea?

 

1. Toe fa'aleleia le afi autu ma le atigipusa:

 

1) Suia le faʻataʻamilomilo o le rotor afi autu;

 

2) Suia le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga afi afi ma faʻamaufaʻailoga suauʻu;

 

3) Suia le masini autu o le rotor adjustment pad;

 

4) Suia le afi autu o le rotor gasket;

 

5) Fetuuna'i le sa'o sa'o o le fa'aogaina o le gearbox;

 

6) Fetuuna'i le sa'o o le kiliaina o le rotor afi autu;

 

7) Suia le autu autu ma le ausilali rotating bearings o le gearbox;

 

8) Suia le faʻamaufaʻailoga faʻainisinia ma le faʻamaufaʻailoga suauʻu o le atigipusa;

 

9) Fetuuna'i le sa'o sa'o o le kiliaga o le gearbox.

 

2. U'u le afi afi.

 

3. Siaki pe sui le sooga.

 

4. Fa'amama ma fa'atumauina le ea malulu.

 

5. Fa'amama le suau'u fa'alelei.

 

6. Siaki pe sui le alavai siaki.

 

7. Siaki pe sui le alatoto fesoasoani.

 

8. Faʻamama le vaʻa susu.

 

9. Suia le suauu lubricating.

 

10. Fa'amama mea malulu o le iunite.

 

11. Siaki tulaga galue o vaega eletise uma.

 

12. Siaki galuega tau puipuiga taitasi ma lona tau faatulagaina.

 

13. Siaki pe sui laina taitasi.

 

14. Siaki le tulaga faʻafesoʻotaʻi o vaega eletise taʻitasi.

Sekia!Fa'asoa i:

Fa'afeso'ota'i lau fofo compressor

Faatasi ai ma a tatou oloa faʻapolofesa, faʻamalosia le malosi ma faʻalagolago i fofo faʻapipiʻi ea, fesoʻotaʻiga tufatufaina atoatoa ma auaunaga faʻaopoopo tau umi, ua tatou manumalo i le faʻatuatuaina ma le faʻamalieina mai le tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O matou Su'esu'ega Tulaga
+8615170269881

Tuuina atu lau Talosaga