O le a le ese'esega i le va o le fa'amago malulu ma le fa'amago suction?O a o latou lelei ma mea le lelei?

4

I le faagasologa o le faʻaogaina o le ea compressor, o le a taofi le masini pe a uma le toilalo o le masini talavou, ma e tatau i le auvaa masini ona mafai ona suʻeina pe toe faʻaleleia le masini ea i lalo o le faʻavae o le mamafa o le ea.Ma o le mea autu o le lafoaia o le ea compressed, le manaomia o se ituaiga o meafaigaluega post-togafitiga - malulu malulu masini po o suction masini faamago.O le igoa atoa o le pusaaisa fa'agogo masini ma suction masini fa'agogo, ea compression masini e taua tele meafaigaluega fa'auma.E mafai ona maua se masini malulu malulu poʻo se masini faʻagogo?E iai ea i laʻua e toʻalua o laʻua malosi po o vaivaiga?Tausia le pule o le fale.
Vaevae i le va o le malulu malulu masini ma fa'agogo masini
1 Mataupu Faavae galue

Refrigerating masini e faavae i luga o le mataupu faavae o le cooling ma dehumidification, le lumanai lava-lava le uunaiga ea tuʻuina atu refrigerant fesuiaiga o le vevela, malulu i se sau tumau vevela, condensation tutusa ma timuga o se aofaiga tele o vai vai, recirculating kasa separator vai ina ua teteʻa, masini faʻapipiʻi otometi E le gata i lea, o le aʻafiaga o le aveeseina o le vai ma faʻamago;o le masini faʻagogo e faʻavae i luga o le mataupu faavae o le suia o le faʻaogaina o le mamafa, ina ia faʻafesoʻotaʻi le sui faʻamago ma le faʻamago i lalo o se faʻamago, ma o le mea faʻamago e masani ona faʻafefe e le ea faʻamalosi.A maeʻa faʻamago, ea ea ma alu i lalo galue, oʻo atu i le faʻagogo loloto.

 

2 Aafiaga aveese vai

O le pusaaisa e maua ai le masini e pulea ai lava mataupu faavae, maualalo le vevela o le masini e gaosia ai le aisa, ona o le sau o le masini e masani ona tausia ile 2~10℃;Fa'agogo loloto, alu ese le vevela o le sau e mafai ona o'o i -20°C pe itiiti.

 

3 gafatia fa'aaogaina

Refrigerant e ala i le refrigerant oomi e taunuu i le faamoemoega cooling, o lea o le manaoga e matua maualuga le mana lelei;

 

4 fa'aogaina o le ea

E aveese le vai mai le vevela e ala i le masini malulu malulu, o le vai na gaosia i le taimi o le faagasologa e otometi lava ona faʻamalo i le alavai, ma le tele o le ea ua vaivai;12-15% agavale ma taumatau toe fa'afouina kesi.

 

5 gafatia fa'aaogaina

O mea fa'aaisa o lo'o i ai le fa'alili, ea, eletise, tolu faiga tetele, elemene fa'apipi'i ua toe maua mai, ua si'itia le fua o le fa'aletonu;Ona o lenei mea, i lalo o tulaga masani, o le fua o le toilalo o le masini faʻagogo e maualuga ona o le masini faʻagogo.

11

O le a le lelei o le pusaaisa?

9

manuia
1. Fa'aaogā ea e leai se fa'amalosi

O le tele o le mamafa ma le sau o le ea e manaʻomia e le maualuga tele, o le faʻaogaina o le ea ma le faʻamagoina o le fua faʻatatau, o le faʻaogaina o masini faʻagogo malulu e teu ai le malosi.

2. O le olaga i aso uma e faigofie

Leai se mana'oga e fa'aiila, na'o le fa'aogaina o le fa'amama otometi i se taimi vave e mafai ai

3. Le pisapisao feololo ta'avale

Compressed i le ea, le pisa lautele o le masini ea malulu

4. E matua'i la'ititi lava mea malō o lo'o iai i totonu o le kesi e alu ese mai pusaaisa ma mea fa'agogo

Compressed i le ea, le pisa lautele o le masini ea malulu

fa'aletonu

100% lelei le sapalai o le ea mo masini malulu ma faʻagogo, ae ona o le faʻatonuga o le mauaina o galuega, o le maualalo o le sau o le ea e mafai ona oʻo i le 3 ° C agavale ma taumatau;E maualuga tele foi le vevela o le ea, ma o le vevela o le ambient e tele sona aafiaga.

O le a le lelei o le masini faʻagogo?
manuia
1. Compressed ea mata sau e mafai ona oʻo i -70 ℃

2. Le afaina i le vevela o le siosiomaga

3. Aafiaga pasi ma pasi

sese
1. Compressive ea taumafaina, taumafa ea le malulu ma faigofie taumafai malosi

2. Mana'omia fa'aopoopoga fa'avaitaimi, fa'afouina fa'afouga;

3. Fa'asusu masini fa'asusu le olo fa'atausi'i pisa mamafa,

65 minute

O loʻo i luga o le eseesega lea i le va o le masini malulu malulu ma le masini faʻagogo, ma o le lua e iai a latou lava lelei.

Sekia!Fa'asoa i:

Fa'afeso'ota'i lau fofo compressor

Faatasi ai ma a tatou oloa faʻapolofesa, faʻamalosia le malosi ma faʻalagolago i fofo faʻapipiʻi ea, fesoʻotaʻiga tufatufaina atoatoa ma auaunaga faʻaopoopo tau umi, ua tatou manumalo i le faʻatuatuaina ma le faʻamalieina mai le tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O matou Su'esu'ega Tulaga
+8615170269881

Tuuina atu lau Talosaga